top of page
Logotyp på dörr

Om oss

Tre män i ett mötesrum

Det här är Run

RUN Communications AB grundades år 2003 och är sedan 2020 en del av Stockwik-koncernen. Vi har sedan starten växt i takt med en alltjämnt bredare kundportfölj, och vi anlitas idag av cirka 150 kunder där vi genom vårt erbjudande säkrar, förbättrar och möjliggör deras verksamhet och vardag, och ser till att idéer, affärer och visioner kan utvecklas genom IT.

 

Våra kunder återfinns i alla typer av branscher och i alla storlekar – från mindre till mellanstora svenska företag, till internationella storföretag. Gemensamt för dem alla är att de behöver en IT-miljö som helt enkelt bara fungerar, så att de kan fortsätta göra det dom gör bäst. Vilket vi alltid säkerställer genom en hög nivå av expertis och engagemang, vilket för våra kunder innebär en leverans med trygghet, struktur och effektivitet.

Närbild på en man

 Trygga  och nöjda kunder

Med vårt ISO 27001-certifikat försäkrar vi att vårt arbete med data- och informationssäkerhet är väl strukturerat och att vi ständigt strävar efter att förbättra vårt interna system för informationssäkerhet. Drift och support av infrastruktur samt privata och publika molntjänster utgör en stor del av vår verksamhet och vardag. Dessa tjänster tillhandahålls från våra egna säkra driftshallar, placerade på ett antal olika platser i Sverige, där ingen information hanteras eller bearbetas utanför landets gränser. Säkerhet utgör grunden i all vår verksamhet, och löpande tester och granskningar genomförs regelbundet på vår organisation och våra leverabler.

Vi är Run och vi drivs av att möjliggöra era idéer och visioner.

Vi drivs av att få förverkliga, förbättra och säkra er värld och se på och vara en del av när ni förändrar den. Vi förser er med idéer kring hur ni kan utvecklas med smarta IT-lösningar. Vi ger er verktygen till IT-lösningarna med högsta kvalitet. Och vi ser till att allt är säkert. Vi är rättframma och vågar både utmana och ställa frågor. Vi är uppmärksamma och vi finns alltid vid er sida, vad än ni stöter på i dag och imorgon och vi skapar värde genom att vara närvarande, fysiskt och digitalt, både kring våra kunder och vår omvärld. We run IT.

bakgrund-om oss 2.png

Vårt koncept

Med konceptet IT – helt enkelt, har vi nått fram till mer än 150 bolag i olika storlekar och branscher, som alla har behövt vår hjälp, för att kunna fokusera på det dom själva gör bäst. Vi tror på att man med hjälp av bra IT kan möjliggöra – idéer, affärer och framtidsvisioner. För att oavsett vilken sorts IT-lösningar man än har behov av, och oavsett vilken bransch man verkar i, så måste det bara fungera. Vilket är sant för såväl den statliga myndigheten som caféet runt hörnet. Vi tar hand om allt som krävs vad gäller säkerhet, funktion och drift – vi fungerar helt enkelt som en IT-avdelning, och vår kund får god överblick över utgifterna med en fast kostnad varje månad.

Två män i ett möte

Intresserad av hur vi kan hjälpa er med er IT?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag framåt. 

bottom of page