top of page
Man framför stor TV-skärm

Molntjänster

Säkra framtiden med alla molnlösningar samlade hos en driftspartner i Sverige.

Man som blickar ut genom fönstret

 Trygg  morgondag med rätt moln

Allt fler företag idag upplever att en traditionell IT-infrastruktur hindrar dem i deras utveckling. För att möta kraven på en marknad som utvecklas i snabb takt krävs hög prestanda i kombination med flexibilitet, effektivitet och innovation. Svaret på hur man svarar upp mot alla dessa krav, finns i våra molnlösningar.

Två män i ett möte

Intresserad av hur vi kan hjälpa er med säkra molntjänster?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag framåt. 

kretskort-3.png

Våra molntjänster

Privata moln

Oavsett om ni är ett privat företag eller en offentlig verksamhet så finns det flera goda anledningar att ha ett svenskt privat moln. Vi uppfyller de regulatoriska krav ni har inom GDPR, ISO, datalagring inom Sveriges gränser samt andra regulatoriska krav från exempelvis Finansinspektionen. Med privat moln som tjänst så får er verksamhet tillgång till en säker, skalbar och redundant molntjänst placerad i Sverige. Där all verksamhetsdata hanteras, lagras och säkerhetskopieras i enlighet med vår ISO 27001-certifiering.

Publikt moln

Vår uppgift är att hjälpa våra kunder att optimera sin IT-miljö – en del i det arbetet består i att nyttja publika moln för att snabbt kunna konsumera den IT man behöver. Vi har specialiserat oss på produktutbudet från Microsoft Azure, där såväl tjänster som integrations- och konsulthjälp skalas upp eller ned beroende på hur era behov förändras. Och ni betalar endast för det ni faktiskt använder.

Hybridmoln

Vi utgår alltid från kundens behovsbild för att optimera deras molnresa – vilket ofta resulterar i en hybridlösning, där vi kombinerar styrkorna från Microsoft Azure och privat moln som ger er en molntjänst med inbyggd regel-efterlevnad och all den flexibilitet man behöver i en modern IT-miljö. Med en förståelse för er verksamhet och utmaningar tar vi fram en lösning som lever upp till era verksamhetsbehov.

Med oss som molnpartner får ni:

Tillgång till vårt privata moln

En driftspartner för er privata och publika molninfrastruktur

Ett tilldelat supportnummer oavsett problemområde

Säkra molnlösningar på svensk mark som lever upp till era regulatoriska krav

bottom of page