top of page

Disaster recovery

En IT Health Check är en värdefull oberoende bedömning av ditt företags cybersäkerhet. Denna utvärdering kommer att inventera ditt företags skydd mot säkerhetshot och sårbarheter, såväl som dess förmåga att återhämta sig från ett intrång, oavsett om det inträffar av misstag eller med uppsåt.

Vad ingår?

Run kommer ut och genomför en riskbaserad intervju om vilka IT-system som finns, hur man jobbar och vilka regulatoriska krav som kan finnas på organisationen. Sedan genomförs en teknisk inventering av infrastrukturen för att hitta brister i konfiguration, autentisering eller arkitektur.

Slutprodukten blir en rapport som beskriver nuläget, en analys, samt en prioriterad åtgärdslista för att förbättra drift och IT-säkerhet, med utgångspunkt i dessa områden:

Nätverk

Servrar

Klienter

Affärssystem

Användare och rättigheter

Två män i ett möte

Kontakta oss

Kontakta oss på info@run.se eller ring oss på +46 8 411 49 00 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er framåt med er IT-miljö. 

Varför göra en 
 IT Health Check? 

För att säkerställa att ett företags nätverk är stabilt och pålitligt är det viktigt att genomföra en intern IT kontroll. Detta kommer att inkludera manuella inspektioner såväl som automatiska skanningar av nätverksinfrastrukturen. Om det finns några problem med befintlig IT-installation är det bäst att identifiera dem innan de orsakar serviceavbrott eller driftstopp. Detta hjälper till att identifiera och mildra potentiella hot mot viktiga data, externa och interna system och kommunikation. Det säkerställer också att organisationer åtnjuter skydd mot cybersäkerhetsattacker och därmed maximerar sin produktivitet.

bottom of page