Växel: 08 - 411 49 00 | Support: 08 - 403 057 50 info@run.se

Virtualisering

Ger dig förutsättningar för att skapa bättre tillgänglighet

Öka effektiviteten med virtualisering

Servervirtualisering har som målsättning att skapa en samlad miljö där du sparar både utrymme och energi samtidigt som ad­ministrationen blir enklare, driften säkrare och totalekonomin bättre. Man kan köra flera operativsystem på samma maskin och man kan samla flera servrar i en och samma fysiska maskin. Virtualisering ger förutsättningar för att skapa bättre tillgänglighet då det enklare går att flytta virtuella maskiner mellan fysiska maskiner än att byta fysisk hårdvara. I våra driftlösningar går det även att genomföra flytt av servrar från en hårdvara till en annan utan avbrott eller effekter på våra kunders verksamhet.

RUN erbjuder virtuella tjänster inom: Arbetsplatstjänster,  Applikationshantering och Lagring

Olika typer av virtualisering

Här nedan kan du se våra olika typer av virtualisering.

Server Virtualisering

Med hjälp av virtualisering i servermiljöer skapar man ett avskiljande lager mellan den fysiska hårdvaran och de ovan-liggande  operativsystemen. Detta lager tillåter att flera olika operativsystem oberoende av varandra kan installeras på en och samma hårdvara. Detta resulterar i ökad utnyttjandegrad och en effektivare administration.

Klient Virtualisering

Virtualisering av persondatorer har blivit ett allt större affärsområde och det finns flera intressanta företag med produkter för virtualisering. Även Intel och AMD bygger in mer stöd för virtualisering i sina respektive CPUer vilket kommer att leda till att det blir enklare för företag att skriva kod som utnyttjar denna teknologi.

Lagrings Virtualisering

Virtualisering av lagringssystem så kallat storage har funnits en längre tid och många av de stora aktörerna på marknaden har någon form av virtualisering inbyggd i sina system. En nackdel har då ofta varit att man bara kan hantera produkter ur sin egen tillverkning och därmed varit låst till det egna lagringssystemet.

Gör en prisförfrågan.

Om du är nyfiken på pris gällande våra tjänster eller produkter så kan du trycka här.

Varför välja Run?

RUN Communications har specialiserat sig på att hjälpa företag och organisationer att förbättra sina verksamhetsresultat genom att öka företagens projektmognad och stärka deras kunskap inom projektledning samt processtyrning.

Kontakta oss här

Har du en fråga gällande detta affärsområde kan du enkelt kontakta oss här genom kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Fält markerade med * måste fyllas i.