Växel: 08 - 411 49 00 | Support: 08 - 403 057 50 info@run.se

Affärssystem

Drifta ditt affärssystem med rätt funktionalitet
hos RUN Communications

Rätt funktionalitet för din verksamhet

Vi har erfarenhet av flertalet affärssystem och lösningar. Utgångspunkten är alltid den samma, nämligen att stödja våra kunders unika affär och speciella behov. Från våra två datacenters i Sverige har vi som leverantör möjlighet att erbjuda vår kunskap och erfarenhet i hela kedjan. Från upphandling till själva driftplattformen av affärssystemet.

Ett affärssystem och Er verksamhet kommer förändras över tid och du kommer att vara i behov av både uppgraderingar och fler funktioner. I vårt erbjudande om affärssystem har vi plockat ihop all vår erfarenhet och kunskap från flera olika områden. Från rena konsulttjänster till tjänster som serverplattformar, backup, arkivering, storage, WAN/LAN, övervakning etc. Det skapar förutsättningar för att ert nya affärssystem ska leverera affärsnytta både nu och i framtiden.

Investeringar

Inga dyra startkostnader. RUN har färdiga plattformar och flerårig kunskap att drifta Vismas ekonomiprogram i servermiljö.

 

Administration

Slipp krångliga uppdateringar och oro för backuper, supporten är aldrig längre ifrån än ett telefonsamtal.
f

Applikationsdrift

Komplett drift av alla applikationer med heltäckande ansvar av de funktioner som krävs för att stödja verksamheten på ett optimalt sätt.

 

Konsult

Specialister med bred kunskap av drift och förvaltning av komplexa system står till ert förfogande.

Gör en prisförfrågan.

Om du är nyfiken på pris gällande våra tjänster eller produkter så kan du trycka här.

Varför välja Run?

RUN Communications har specialiserat sig på att hjälpa företag och organisationer att förbättra sina verksamhetsresultat genom att öka företagens projektmognad och stärka deras kunskap inom projektledning samt processtyrning.

Kontakta oss här

Har du en fråga gällande detta affärsområde kan du enkelt kontakta oss här genom kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Fält markerade med * måste fyllas i.