Växel: 08 - 411 49 00 | Support: 08 - 403 057 50 info@run.se

IT-Recovery

Färdiga paket eller kundspecifika lösningar

Enterprise Data Protection Service

Allvarliga incidenter som fel på utrustningen, virusattacker, brand, stöld, systemfel kan placera affärskritiska data och system i riskzonen. RUN Communications erbjuder moderna processer och system inom området IT-recovery.

En effektiv katastrofplan har förenklat uttryckt två viktiga komponenter: dataskydd och systemåterställning av data och system. Administratörer måste utföra regelbundna kontroller av säkerhetskopior på viktigt data, lagra dessa säkerhetskopior på en annan plats för att bidra till att säkerställa att uppgifterna överlever eventuella katastrofer.

Att skapa en väl fungerande IT-recovery plan och lösning kräver djupa kunskaper och resurser.

RUN Communications erbjuder omfattande, kostnadseffektiva lösningar som snabbt ska underlätta att återuppta arbete efter någon form av incident eller avbrott. Våra lösningar stödjer i stort sett alla IT-plattformar och applikationer och kan hjälpa företag att möta kraven på återställningstider och tillgänglighet.

Vi kallar vår lösning för Enterprise Data Protection Service där vi levererar lösningar för att bättre skydda, managera och ge återkomst till data och information.

Z
Minimera driftstopp med point-in-time återhämtning av Microsoft® Exchange Server, Sharepoint, SQL Server och Hyper-V, Oracle, VMware®, SAP®, DB2, Lotus Notes, filsystem och andra affärskritiska applikationer.
Z
Skydda och återställa filer, program och virtuella servrar nästan omedelbart.
Z
Förenklat applikationsskydd från en enda lösning.
Z
Minska lagringskrav och effekterna på produktionssystem genom samordning och förenkling av backup- och arkivprocesser.
Z
Förbättra backupprestanda med 50 procent och lägre lagrings och nätverkskrav med upp till 90 procent med källkodsbaserad deduplication.
Z
Uppnå ett djupt integrerat skydd för VMware och Hyper-V och hjälpa till att påskynda servervirtualisering med virtualiserade applikationer.
Z
Skapa lagringseffektivitet med automatisk snapshot till öppen systemlagring, band eller till och med molnet för långsiktig lagring.
Z
Endpoint data protection för laptops, desktops, mobilappar.

Några av våra referenskunder

Gör en prisförfrågan.

Om du är nyfiken på pris gällande våra tjänster eller produkter så kan du trycka här.

Varför välja Run?

RUN Communications har specialiserat sig på att hjälpa företag och organisationer att förbättra sina verksamhetsresultat genom att öka företagens projektmognad och stärka deras kunskap inom projektledning samt processtyrning.

Kontakta oss här

Har du en fråga gällande detta affärsområde kan du enkelt kontakta oss här genom kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Fält markerade med * måste fyllas i.