Växel: 08 - 411 49 00 | Support: 08 - 403 057 50 info@run.se

Hosting

Skalbara och högpresterande servertjänster

Från våra två datacenters i Sverige skapar vi långsiktiga och hållbara lösningar anpassat utifrån våra kunders behov

RUN Communications levererar idag skräddarsydda Hostinglösningar till kunder som sträcker sig över hela Norden.

Skalbara och högpresterande servertjänster

I en av våra datorhallar har vi byggt upp robusta plattformar för att leverera virtuella servrar, antingen över Internet eller över vår Ethernettjänst. Vi erbjuder en skalbar och högpresterande servertjänst med många tillval som låter våra kunder expandera sin IT-infrastruktur i molnet.

Virtuell Privat Server (Cloud Servers)

Tjänsten innefattar egna virtuella servrar som fysisk finns placerade i våra Sverige baserade datacenters. Våra kunder sköter själva uppgraderingar och nedgraderingar av resurser tilldelade resurser. Skala upp och ner – betalar för vad ni förbrukar. Med vår molninfrastruktur kan ni snabbt skala upp och ner prestanda obegränsat med betydligt bättre flexibilitet än med dedikerade servrar – samtidigt som ni bara betalar för det ni utnyttjar utan dyra investeringar i dyr hårdvara.

Dedikerade server

I våra datacenters som designats för bästa prestanda för att möta dagens högt ställda krav kan vi erbjuda en rad tjänster för våra kunders dedikerade hårdvara där vi bland annat övervakar, supporterar och åtgärdar eventuella fel med fasta åtgärdstider.  . Vi arbetar fram kostnadseffektiva, genomförbara förslag som ger företag och organisationer möjlighet att nyttja vårt datacenter till sitt egna. Vi erbjuder allt ifrån enkla 1 u platser upp till fullrack. Båda av våra datacenters är placerade i Stockholm och är geografiskt åtskilda.

Hybrid Infrastruktur

Förläng din befintliga infrastruktur till ett av RUN Communications datacenter med integrerade och dedikerade servrar.  Skapar möjlighet för företag med egen virtuella miljö att koppla ihop och konsumera våra datacenter resurser utan att behöva investera i ny hårdvara.

Manage Hosting

I vår Managed hosting förvaltar vi hårdvara, operativsystem och systemprogramvara. Vi ansvarar för att upprätta och konfigurera hårdvara, installation och konfiguration av programvara, teknisk support, patchhantering, systemunderhåll, övervakning och uppdateringar. Som tilläggstjänster erbjuder vi även säkerhetskopiering, lastbalansering och katastrofhantering, samt säkerhetsprocesser inklusive sårbarhetsskanningar, intrångsdetektering.

 

Hosted Hipervisor (VMWare/Hyper-V)
Våra hipervisor tjänster vilar på redundant hårdvara med failover. Multisite replikering av hela miljöer med failover, Disaster Recovery är också möjlig.

High Availiability Hosting
Vi har lång erfarenhet utav dygnet runt drift där det nertider inte är möjligt. I våra HA manage hostinglösningar arbetar aktiv/passiv klustring, aktiv/aktiv klusting med multipla noder, lastbalansering, failover replikering, lasbalansering/load balancing.

Gör en prisförfrågan.

Om du är nyfiken på pris gällande våra tjänster eller produkter så kan du trycka här.

Varför välja Run?

RUN Communications har specialiserat sig på att hjälpa företag och organisationer att förbättra sina verksamhetsresultat genom att öka företagens projektmognad och stärka deras kunskap inom projektledning samt processtyrning.

Kontakta oss här

Har du en fråga gällande detta affärsområde kan du enkelt kontakta oss här genom kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Fält markerade med * måste fyllas i.