Växel: 08 - 411 49 00 | Support: 08 - 403 057 50 info@run.se

Backup

Säker och alltid tillgänglig lösning för långsiktig datalagring

Vi tar hand om och säkerställer data!

RUN Communications Backup är en tjänst för dig som vill minska kostnaderna för dina säkerhetskopior av data, och samtidigt se till att de alltid utförs korrekt och till annan fysisk plats – ökat dataskydd och förenklade rutiner! Backup-rutiner är något företagen anser vara mycket viktigt. Trots detta slarvas det mycket ofta i rutiner runt backuper. Mycket ofta tror företagen att backuper genomförs korrekt, men det visar sig dock väldig ofta att hårdvarufel och att det media som används inte går att läsa tillbaka. Många slarvar och lämnar kvar backupmedia i samma lokal som datorn, vilket gör att backupen går förlorad samtidigt som datorn, om olyckan är framme.

Den teknologi vi använder oss av innebär att vi på ett säkert sätt överföra den information som är viktig för Er. All information krypteras vid överföringen, vilket innebär att ingen utomstående, inte ens vi, kan använda informationen. Säkerheten i detta är väl testad och överträffar till och med den sorts kryptering som används av bankerna idag. Systemet komprimerar, skickar och lagrar bara sådan information som är unik och ändrad, vilket gör att backupen oftast går fort att utföra. Vi ser också till att ni själva har full kontroll över vad ni tar backup på och hur ofta ni vill ha den gjord, dygnet runt!

Skälen till att byta till automatisk backup kan vara olika men med RUN Communications Remote Backup får våra kunder en säker och tillgänglig backup. Du sparar in på kostnader för hård-, mjukvara, konsultarvoden och kan dessutom sova lugnt på natten i trygg förvissning om att informationen är säkert.

Z
Ni kan koncentrera Er på Eran verksamhet, inga bandbyten eller människor på plats.
Z
Maximal datasäkerhet med flera datacenter.
Z
Inga kostnader för hård-, mjukvara eller konsultarvoden.
Z
Inga kostnader för dyra backup-band.
Z
Kontroller av att backuper blir korrekta sköter RUN Communications.
Z
Kontroller av att backuper blir korrekta sköter RUN Communications.
Z
Data förvaras säkert i klass 2-säkrat utrymme med bevakning.

Våra lagringsplattformar

Från våra datacenters levererar vi kapacitet inom samtliga datalagringsaspekter. Att investera, implementera och förvalta egna datalagringsystem kan vara en stor utmaning med växande datavolymer. Våra lagringslösningar kan ge dig flexibilitet, garanterad prestanda till ett kostnadseffektivt sätt. RUN Communications lagringsplattformar gör det möjligt för företag att nyttja en högkapacitetsmiljö från våra säkerhetsklassade datacenters i Sverige. RUN Communications erbjuder lagringslösningar både On-site (både som projekt och eller som tjänst) eller som kapacitetstjänst från våra datacenters där ni betalar per utnyttjat GB.

Z
Skalbart och flexibelt
Z
Avtal med garanterad och specificerad prestanda för kunder med höga krav på eg. I/O
Z
Hybridstorage – möjlighet till tiered storage, skapa rätt förutsättningar från verksamhetens krav.
Z
Byggd av experter, supporteras av experter.
Z
Betala för utnyttjande.
Z
Applicera lagring av data till öppen systemlagring för molntjänsterna.
Z
On-site eller från våra redundanta datacenters. Eller kombinera vårt erbjudande för att skapa ytterligare redundans.

Arkivering och datalagring

Våra arkiveringstjänster syftar främst till att avlasta primär och sekundär lagring genom att arkivera data som inte är aktiv. Arkivering är inte backup utan arkivering är mer tänkt att just placera undan, tidsstämpla och ta fram data vid behov. Idag finns arkiveringsformer som gör en snabbare återläsning möjlig Tjänsten som givetvis är regelstyrd bygger på automatiserade processer som flyttar data till mer kostnadseffektiv lagring där kraven på diskprestanda är lägre. Detta kan avsevärt minska kostnader och komplexiteten vid eg. säkerhetskopiering. All arkivering och datalagring sker i våra datacenter som är lokaliserade i Sverige.

Z
Betala bara för det ni utnyttjar.
Z
Lös komplexa rutiner som krävs för långtidslagring av exempelvis data från ekonomisystem.
Z
Bättre skydd av din data då det lagras på flera sajter samtidigt i våra datacenters.
Z
Alltid tillgängligt.
Z
Minskade behov av backuper lägre kostnader för lagringen av backuperna.

Några av våra referenskunder

Gör en prisförfrågan.

Om du är nyfiken på pris gällande våra tjänster eller produkter så kan du trycka här.

Varför välja Run?

RUN Communications har specialiserat sig på att hjälpa företag och organisationer att förbättra sina verksamhetsresultat genom att öka företagens projektmognad och stärka deras kunskap inom projektledning samt processtyrning.

Kontakta oss här

Har du en fråga gällande detta affärsområde kan du enkelt kontakta oss här genom kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Fält markerade med * måste fyllas i.