Växel: 08 - 411 49 00 | Support: 08 - 403 057 50 info@run.se

RUN Cloud Backup

Säker backup med modern teknik

RUN Cloud Backup

Med RUN Online Backup Pro undanröjer ni många problem som vanligtvis associeras med lagring av data.

RUN Online Backup Pro krypterar och skickar dagliga säkerhetskopieringar, antingen över Internet eller via dedicerade kommunikationslänkar, direkt till diskar i ett säkert datacenter. Detta i sin tur kopieras till ännu ett, geografiskt separerat, datacenter.

Det här innebär slutet för korrupta band med oläsbar data, mödosamma band byten, tidsödande administration med felade backuper med timmar av återläsning som följd.

RUN Online Backup Pro underlättar för administratören genom att backupen sker automatiskt via nätet till diskar i RUNs Datacenters. All data krypteras och lagras med hantering av ett flertal generationer beroende på önskemål. Restore kan ske online dygnet runt, 365 dagar om året. Hos RUN får du ett av marknadens mest kvalitativa och kraftfulla backup-tjänst, alltid till ett fast pris.

Z

Lösning

RUN erbjuder både färdiga paket och kundspecifika lösningar inom Backup och Online Backup. Beroende på önskat antal generationer, antalet servrar/ klienter och datamängd kan RUN erbjuda den bästa lösningen för ditt företag. Vad ni väljer är en fråga om tillgänglighet, säkerhet och ekonomi.
Z

Beskrivning

RUN Online Backup Pro är en komplett backuptjänst där man betalar för den faktiska mängden data till ett fast pris per månad. Alla agenter för backup av samtliga operativsystem och applikationer som stöds ingår i månadsavgiften.

Gör en prisförfrågan.

Om du är nyfiken på pris gällande våra tjänster eller produkter så kan du trycka här.

Varför välja Run?

RUN Communications har specialiserat sig på att hjälpa företag och organisationer att förbättra sina verksamhetsresultat genom att öka företagens projektmognad och stärka deras kunskap inom projektledning samt processtyrning.

Kontakta oss här

Har du en fråga gällande detta affärsområde kan du enkelt kontakta oss här genom kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Fält markerade med * måste fyllas i.