Växel: 08 - 411 49 00 | Support: 08 - 403 057 50 info@run.se

RUN Cloud

Funktion och arbetsplats-anpassade OnDemand tjänster.

Minska dina kostnader med hyrd programvara

Molntjänster, på engelska Cloud Computing, är ett relativt nytt begrepp i IT-sammanhang. Enkelt förklarat så innebär det att stora skrymmande hårddiskar och servrar i era lokaler försvinner helt. All information – program, dokument, mejl, kalendrar, backuper med mera – befinner sig i ”molnet” online. Det gör att du kommer åt din information var du än är.

Som RUN Cloud användare kan du vara säker på att din informationen inte hamnar utanför Sveriges gränser. Våra datahallar är placerade i Sverige och har mycket hög säkerhetsnivå och har givetvis redundans på allt från internet, el, kyla och infrastruktur för att säkerställa tillgänglighet och säkerhet. All information lagras i Sverige och skyddas av svensk lag. All information som skapas av våra kundföretag tillhör kund och kan när som helst sparas lokalt eller begäras ut. Ingen risk för avlyssning eller data på okänt ställe.

Program och filer säkert tillgängliga var du än är

Ibland kanske du behöver vara lite extra lättrörlig, mobil, avlägsen? Eller tvärtom – ibland när du är långt borta kanske du ändå vill ha tillgång till kontoret i fickan eller strandväskan? Det ordnar vi. Med RUN Cloud Desktop är kontoret bokstavligen med överallt. Välj att jobba på det moderna sättet.

Investeringar

Inga dyra investeringar av infrastruktur. RUN står för driften och tar fullständigt ansvar för funktionerna.

Licenser

Flexibelt, du betalar bara för de medarbetare som använder tjänster och kan lägga till eller reducera från månad till månad. I månadsavgifter ingår dessutom fria uppgraderingar.

Lagring och backup

Dina mail och dokument i säkra lagringssystem med backup varje dygn.

Support

Telefon, e-post eller via supportsystem, hos oss finns flera vägar in för att få hjälp.

Antivirus och spamfilter

All inkommande, utgående e-post samt bilagor kontrollera och skyddar er från virus, skräppost och phishing.

Kontakta oss här

Har du en fråga gällande detta affärsområde kan du enkelt kontakta oss här genom kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Fält markerade med * måste fyllas i.


Gör en prisförfrågan.

Om du är nyfiken på pris gällande våra tjänster eller produkter så kan du trycka här.